Färganalys och stilanalys hos House of Colour Stockholm

Färganalys och stilanalys hos House of Colour Stockholm

Många av oss har väl stått framför garderoben, tittat in i den och sagt för oss själva: Jag har ingenting att sätta på mig! Det är klart att vi har, vi stirrar ju in i en fullspäckad garderob. Men vi får inte riktigt till det. Ingenting fungerar ihop. Vi vet vilka plagg som vi alltid hänger tillbaka och aldrig använder, men vi vet inte varför? Därför upprepar vi hela tiden våra felköp.

Att få kontroll på din färg och din stil hjälper dig att få en mer användbar garderob, ger dig en effektivare shopping och gör att du sparar massor av pengar på att undvika felköp. Naturligtvis är det också en må-bra-faktor, en kick för själen!

Färganalysen hjälper dig att hitta dina bästa färger

Färger som inte harmonierar med ditt pigment får dig att se frusen, glåmig och trött ut. Varför välja dem? Välj färger från ditt eget spektrum som får dig att se fräsch, intressant och pigg ut. Det är inte svårare att handla rätt än att handla fel. Du behöver bara de rätta verktygen. Färganalysen ger dig dem.

Stilanalysen hjälper dig att kommunicera din personlighet på rätt sätt.

Stilanalysen ger dig kunskap om hur du klär din kropp bäst efter dina personliga förutsättningar. Du får också kunskap om hur du kommunicerar din personlighet och ditt budskap med hjälp av ditt utseende.

House of Colour Stockholm

Som stilkonsult har jag alltid målet för ögonen att du ska få ett mer lustfyllt förhållande till kläder och kunna kommunicera din personlighet så bra som möjligt med hjälp av ditt utseende. Du är hjärtligt välkommen till mig för mer information om mina tjänster, bokning av tid och köp av presentkort.

2 Kommentarer to “Färganalys och stilanalys hos House of Colour Stockholm”

 1. Sophie skriver:

  Hej,

  vänligen ring mig så snart som möjligt,

  tack på förhand!
  Sophie
  0706 01 72 79

 2. Jenny Ströberg skriver:

  Hej,

  jag vill gå på stil- och färganalys. Var finns ditt företag, hur går det till samt vad kostar det?

  Mvh Jenny Ströberg

Lämna ett svar

Ytterliggare Artiklar Från "Skönhet"